Orges & The Ockus - Rockus Band - Top-Titel

Jetë qeni (feat. Clemens Salesny)
3:43
Retë (Tribute To DJango Reinhardt)
4:28
Shesh - Besh (feat. Thomas Gansch)
1:17
Mjaft, se u qelb! (feat. Martin Eberle)
5:45
Nächste Woche zahle ich garantiert
2:56
Lëmsh
3:27
Fiesta
3:40
Bota është nji(ë) mut
3:35
Vapë
1:46
Jeta në orën 4 të mëngjesit (feat. Martin Eberle)
3:51
I'Ve Never Seen My Baby on the Run (feat. Clemens Salesny)
3:44
1000 zotër dhe një perëndi
5:00
Peshk
3:08
Diell
4:39
Vagabond
2:51
Dritë
3:26
Pse kështu?
3:05
Rruga e jetës
2:46
Kape jetën!
3:01
Pakëz dritë
2:52
Decibel në stratosferë (feat. Clemens Salesny & Helfried Krainer)
4:02
Kesh
3:43
Sa Keq When the R‘N‘R Is Dead!
3:47
Zhul
5:07
Aheng, aheng!
2:19
Kohe moderne
3:06
Bjeri kavallit
3:49
Parazit
2:49
Fol Shqip
2:50
Rrugeve
3:23
Karroca e vjeter
2:28
Vajze cigane
2:28
Shqipetar me mire s’behet
3:37
Scheiss auf Korruption
4:14